News

Accident grav între Buzău și Ploiești. Doi șoferi au murit după un impact extrem de violent

12.11.2020 | 09:06
Accident grav intre Buzau si Ploiesti Doi soferi au murit dupa un impact extrem de violent
ADVERTISEMENT

Un accident rutier extrem de grav a avut loc miercuri după amiază pe drumul național 1B între Buzău și Ploiești, în urma căruia doi șoferi tineri au murit.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, impactul dramatic a avut loc pe drumul Buzău – Mizil, în zona popasului Merei. În accident au fost implicate o autoutilitară și două autoturisme.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, se pare că victimele au rămas încarcerate în fiarele vehiculelor și a fost nevoie de intervenția echipajelor specialiate.

Doi șoferi au murit după un grav accident între Buzău și Ploiești

Timp de mai multe ore, traficul rutier a fost blocat miercuri seară pe DN1B, în apropiere de Popasul Merei, din cauza unui accident rutier soldat cu morți și răniți. Potrivit Poliției, trei autovehicule au fost implicate.

ADVERTISEMENT

Din datele autorităților rezultă că, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe DN 1B, în afara localitatății Merei, pe sensul de mers Buzău către Ploiești, un buzoian de 31 de ani a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară care se deplasa pe sensul opus de mers.

Ulterior autoturismul condus de un șofer de 40 de ani, din Buzău, care se deplasa în spatele autoutilitarei, a intrat în coliziune cu aceasta, scrie site-ul ȘtirideBuzău.

ADVERTISEMENT

Bărbatul de 31 de ani care a produs accidentul, dar și șoferul de 49 de ani al dubei au murit pe loc. Trupurile lor au fost extrase cu greu din caroseriile deformate de echipajele de descarcerare. În mașini nu erau alți pasageri.

Traficul rutier, blocat două ore în zonă

Imediată după producerea tragediei, la locul accidentului a fost adusă o macara pentru a ridica pe platforme mașinile. Traficul de drumul național 1B Buzău – Ploiești a fost blocat peste 2 ore, timp în care iar traficul a fost deviat pe rute ocolitoare.

ADVERTISEMENT

“Din primele date, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe DN1B, în afara localitatății Merei, pe sensul de mers Buzău către Ploiești, un buzoian de 31 de ani a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară care se deplasa pe sensul opus de mers.

Ulterior autoturismul condus de un șofer de 40 de ani din Buzău, care se deplasa în spatele autoutilitarei, a intrat în coliziune cu aceasta. Accidentul s-a soldat cu decesul a două persoane, șoferul de 31 de ani și cel al autoutilitarei. Traficul este încă blocat la acest moment. În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările.”, anunță IPJ Buzău.

ADVERTISEMENT
Tags: