Sport

Ce decizie a luat FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj din ultima etapă a play-off-ului! Ultraşii au fost în cantonamentul echipei. Exclusiv

FCSB a pierdut din nou titlul de campioană în faţa lui CFR Cluj, astfel că derby-ul din ultima etapă a play-off-ului mai are miză doar pentru palmares.
18.05.2022 | 22:15
Ce decizie a luat FCSB pentru derbyul cu CFR Cluj din ultima etapa a playoffului Ultrasii au fost in cantonamentul echipei Exclusiv
Decizia luată de FCSB înainte de meciul cu CFR Cluj din ultima etapă a sezonului (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Duminică, de la ora 21:30, FCSB şi CFR Cluj se vor întâlni, la Buzău, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, în ultima etapă din play-off, după ce ardelenii au câştigat titlul în Casa Pariurilor Liga 1. Meciul ar fi trebuit să fie finala campionatului, însă “roş-albaştrii” s-au împiedicat de FC Voluntari în precedenta rundă.

Decizia luată de FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj de la Buzău

FANATIK a aflat că Toni Petrea va folosi cea mai bună formulă de start posibilă pentru FCSB – CFR Cluj. Staff-ul tehnic al vicecampioanei României a decis să nu lase liber niciun jucător, după ce ardelenii au câştigat titlul şi meciul de duminică a devenit unul doar de palmares.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, a fost în cantonamentul “roş-albaştrilor” şi le-a cerut ca duminică să alinieze cel mai bun “11” posibil. Chiar dacă echipa a pierdut titlul, ultraşii promit un spectacol de zile mari la Buzău.

S-au vândut toate biletele pentru FCSB – CFR Cluj, ceea ce ar fi trebuit să fie finala pentru titlu, şi acesta a fost un alt motiv pentru care “roş-albaştrii” au decis să folosească cea mai bună echipă. Astfel, vicecampioana vrea să le mulţumească celor din Buzău pentru cum s-au comportat de fiecare dată când oraşul a fost ales ca gazdă a formaţiei.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, mulţumit de decizia luată de FCSB

FANATIK a aflat că oficialii FCSB au vorbit şi cu Edi Iordănescu înainte să ia această decizie. Selecţonerul naţionalei României a fost de acord, mai ales că urmează cele patru meciuri foarte importante din Liga Naţiunilor.

Edi Iordănescu şi-a dorit ca jucătorii pe care îi va convoca de la FCSB să aibă meciuri în picioare, în loc să aibă o pauză mai lungă şi să vină nepregătiţi la lot.

ADVERTISEMENT

România va juca patru meciuri în luna iunie, în Liga Naţiunilor, într-un program de foc pentru tricolori. Prima partidă se va disputa pe 4 iunie, la Podgorica, cu Muntenegru. Apoi, trei zile mai târziu, pe 7 iunie, vine meciul cu Bosnia, de la Zenica.

Pe 11 iunie, România o va întâlni pe Finlanda, pe stadionul “Giuleşti”, iar pe 14 iunie, pe aceeaşi arenă, se va disputa meciul cu Muntenegru. Restul partidelor din grupe se vor juca în luna septembrie.

ADVERTISEMENT

Pauză scurtă înainte de viitorul sezon

După meciurile echipei naţionale a României, jucătorii convocaţi de la FCSB vor avea o pauză scurtă. Sezonul 2022-2023 din Liga 1 va începe în weekend-ul 16-17 iulie.

Imediat după primul meci din campionat, FCSB va juca prima manşă din turul 2 preliminar al Conference League, pe 21 iulie. “Roş-albaştrii” îşi vor afla pe 15 iunie primul adversar din Europa.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,32 este cota pentru ”peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT