Life

Cine este Alexandru Nedelcu de la Survivor România 2022. Ce legătură are cu lumea sportului

Cine este Alexandru Nedelcu de la Survivor România 2022. Concurentul din sezonul trei face parte din echipa Războinicilor și are legătură cu lumea sportului.
13.01.2022 | 16:23
Cine este Alexandru Nedelcu de la Survivor Romania 2022 Ce legatura are cu lumea sportului
Cine este Alexandru Nedelcu de la Survivor România 2022. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandru Nedelcu de la Survivor România face parte din echipa Războinicilor și s-a antrenat mult înainte de începutul sezonului trei al emisiunii.

În vârstă de 36 de ani, Alexandru Nedelcu nu se află pentru prima dată într-o competiție. Acesta a mai avut legătură cu lumea sportului.

ADVERTISEMENT

Concurentul din echipa albastră este pregătit să dea totul în cadrul reality show-ului. Alături de alți 11 Războinici, Alexandru Nedelcu va putea fi urmărit începând din 16 ianuarie.

Cine este Alexandru Nedelcu de la Survivor România

Alexandru Nedelcu, unul dintre Războinicii de la Survivor România, locuiește în București și are o relație cu Corina, partenera sa de viață. Cei doi au împreună o fiică.

ADVERTISEMENT

Concurentul nu este străin de lumea competițiilor sportive. Profesia lui este aceea de fotbalist.

Cel de-al treilea sezon al celui mai așteptat reality show va debuta duminică, 16 ianuarie, de la ora 20:00, la Pro TV.

12 Faimoși și 12 Războinici au plecat în aventura vieții lor. Aceștia vor fi supuși unor probe dificile, dar și unor condiții grele.

ADVERTISEMENT

Din echipa Războinicilor mai fac parte Alexandra Duli (manager), Elena Matei (bucătar), Liviu Mihalca (dansator  profesionist), Relu Pănescu (antreprenor), Ionuț Popa (antrenor personal), Alex Delea (barman), Ana Dobrovie (dansatoare), Blaze (vlogger), Angela Forero (medic veterinar), Ștefania Ștefan (online streamer) și Ramona Crăciunescu (curier).

Echipa Faimoșilor este compusă din Andreea Tonciu, CRBL, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

ADVERTISEMENT

Premiul pus la bătaie este de 100.000 de euro, dublu față de primele două sezoane. Dintre toți concurenții, doar unul singur se va întoarce acasă cu trofeul și cu marele premiu.

Daniel Pavel, despre Survivor România

Daniel Pavel va găzdui și cel de-al treilea sezon al emisiunii și este pregătit să le transmită telespectatorilor emoțiile trăite de concurenți în Republica Dominicană.

Moderatorul TV este convins că a fost făcut pentru acest show, după cum a declarat la un moment dat.

“Cred că toate experiențele vieții mele profesionale și personale m-au condus către Survivor. (…) Spunea Mark Twain o chestie interesantă: Două momente sunt importante în viața noastră: ăla în care te naști și ăla în care realizezi de ce te-ai născut.

Eu cred că m-am născut pentru Survivor, m-am născut să aduc emoția asta, să fiu brokerul emoțiilor pentru publicul de acasă și pentru concurenții de acolo.

Cred că reușesc să mă pun în pielea lor atât de mult încât să pot să transmit emoția, adrenalina, nebunia… Cred că mă reprezintă! Am un match de 90%.”, a declarat prezentatorul pentru Pro TV Plus.

ADVERTISEMENT