Life

Familia prezentatoarei Livia Graur s-a mărit! Noul „membru” are colţi şi nu îi este frică să-i folosească!

Vedeta Prima TV Livia Graur „şi-a mărit familia” cu un pui de ciobănesc belgian malinois pentru care a făcut modificări de design interior.
19.02.2018 | 15:23

Dincolo de platoul de ştiri, Livia Graur are o viaţă plină alături de fiica sa, Renata, şi, mai nou, de micul ciobănesc belgian malinois Arlo, un căţel plin de energie care murdăreşte, strică, rupe, sparge. De dragul lui, jurnalista a reamenajat interiorul locuinţei.

„Am făcut pregătiri serioase pentru venirea lui Arlo în casa noastră. Un puişor care nu e învăţat cu locul, care e extrem de curios şi băgăcios, nu trebuie să aibă nimic «la-ndemână». Aşa că am luat măsuri”, mărturiseşte Livia.

ADVERTISEMENT

Livia Graur a reorganizat mobila din casă pentru noul căţel

Aşa au dispărut din raza vizuală a neastâmpăratului, de pildă, covoarele de la parter, care au fost înlocuite cu scutece pentru animale. „În aceste locuri îşi petrece cea mai mare parte a timpului. Am fost extrem de plăcut surprinşi să vedem că a învăţat în numai trei zile să le folosească”.

Iar pentru a-i îngrădi accesul la etaj, unde este camera fetiţei, Livia a montat un gărduleţ. Bineînţeles că au dispărut cablurile care pot fi roase şi toate obiectele de la sol care pot fi răsturnate.
În prezent, Arlo are două luni, iar când va termina vaccinurile îl aşteaptă în curte o căsuţă special construită pentru el. „Fetiţa mea, Renata, îl iubeşte mult şi se laudă peste tot că are un frăţior”, adaugă prezentatoarea jurnalului Focus.
 

ADVERTISEMENT